CATCH THE MOMENT

Velkommen. Har du brug for en video til at præsentere dig selv, din viden eller dit produkt, så kontakt FED VIDEO nu på mail@fedvideo.dk. Jeg producerer videoer med korte præcise budskaber for virksomheder samt selvstændige i hele landet. Jeg gør det fordi det er et arbejde der giver et godt udbytte for kunden, det er spændende og det bringer hele min kreativitet i spil.

En af mine styrker er at jeg lægger vægt på det der foregår foran kameraet og ikke nørderiet omkring selve kameraet. Det nytter ikke noget at have en elendig optræden i en super kvalitet. Selvfølgelig skal kvaliteten være i orden og jeg producerer videooptagelser i høj opløsning (op til 4K UHD) med et unikt filmisk udseende og op til fire gange så god billedkvalitet som Full HD. Stillbilleder i op til 24,1 megapixels.

… jeg gør det hurtigt, enkelt og til den bedste pris.

Har som stemmetræner produceret undervisningsvideoer i sangteknik og pædagogik samt udviklet stemmer i mange år på blandt andet Det Jyske Musikkonservatorium og Skuespillerskolen i Aarhus.

Jeg er beskikket af Kulturministeriet til musikkonservatoriernes censorkorps. Bachelor-, kandidat- og solistuddannelser ved musikkonservatorierne og Operaakademiet. Det handler om kunsten at formidle kompliceret stof på en enkel måde.

Omfattende videoproduktion til tre internationalt anmelderroste jazz album. Four, Special & Kinky Beat under navnet TOFT·OLSEN.

Har siden 2006 arbejdet med stemmetræning, formidling og performance hos Stemmedoktor.

Forfatter til 3 anmelderroste bøger om stemmen. Styr på stemmen (talestemmen), RST Rytmisk sangteknik samt Drengen der gerne ville fløjte & Det store fløjtekursus.

Har arbejdet professionelt med mere end 1000 stemmer på alle niveauer og bliver ofte brugt som stemmetræner og stemmeekspert hos Danmarks Radio, TV2 samt videnskab.dk

TAGS: video, final cut, præsentation, portræt, foto, canon, røde, videoproduktion, aarhusart, stillbilleder, reklame